Vacancies - Nucleair geneeskundige MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Nucleair geneeskundige MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 36

Ben jij een enthousiaste nucleair geneeskundige en ben je op zoek naar verdieping en uitdaging in je vak? Zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Op de afdeling Nucleaire geneeskunde van Medisch Centrum Leeuwarden is vanwege toename van werkzaamheden plaats voor een zesde nucleair geneeskundige.

Wat ga je doen?
Als nucleair geneeskundige voer jij een breed scala aan nucleair geneeskundige verrichtingen uit, zowel op diagnostisch als op therapeutisch gebied. Ruim 3000 PET/CT verrichtingen worden jaarlijks uitgevoerd, rond de 6000 conventionele gammacameraverrichtingen en ongeveer 1500 DEXA’s. Tot slot worden rond de 200 therapeutische verrichtingen jaarlijks uitgevoerd.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband: je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd bij het MCL voor 36-45 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).


Dit breng je mee
Je bent of wordt op korte termijn MSRC geregistreerd als nucleair geneeskundige. Je beheerst alle aspecten van de nucleaire geneeskunde. Onze voorkeur gaat uit naar jou wanneer je met name geïnteresseerd bent in Oncologisch en/of Cardiologische Nucleaire geneeskunde. Daarbij is de bevoegdheid om zelfstandig CT’s te beoordelen in het kader van PET/CT een pre. Tevens kun jij jezelf in de volgende punten vinden:

  • je bent bereid tot het bijdragen aan ontwikkelingen binnen je vakgebied;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • je bent bereid om organisatorische taken te verrichten, zowel binnen de afdeling als binnen de medische staf;
  • je kunt goed samenwerken, niet alleen binnen de vakgroep, maar ook binnen de afdeling en binnen de medische staf.


Over de vakgroep
De afdeling Nucleaire geneeskunde bestaat uit vijf nucleair geneeskundigen, die in dienst zijn van het MCL. Zij zijn lid van de medische staf. Behalve in het MCL worden ook werkzaamheden uitgevoerd in ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen, waar de nucleair geneeskundigen buitengewoon staflid zijn.

Jouw ziekenhuis
Wij zijn het MCL; een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis, dat tot de top van Nederland behoort. Ons domein is de acute, hoogcomplexe en basiszorg binnen Friesland. Doorlopend zoeken wij ambitieuze zorgprofessionals die hun ervaring en kennis met ons willen delen. Professionals die nieuwsgierig zijn of het anders kan, slimmer kan. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer W.D. van Schelven (voorzitter van de vakgroep) of met één van de andere nucleair geneeskundigen via 058 2866919. Op verzoek kan een vakgroepprofiel worden toegezonden.
De gesprekken vinden plaats in week 11.

Kom je bij ons werken?
Solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaande button!