Vacancies - GZ psycholoog kinderen en jeugd MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

GZ psycholoog kinderen en jeugd MCL

Informatie

 • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
 • 20-24
 • 06-05-2019

Ter vervanging van ziekte zijn wij op zoek naar een collega die onze ambitieuze vakgroep komt versterken. Hieronder vind je nadere informatie over de vacature én het MCL.

Wat ga je doen?
Als gezondheidszorgpsycholoog voor kinderen en jeugd verricht je psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast verzorg je psychologische behandelingen bij uiteenlopende medisch-psychologische problematiek. Patiënten worden zowel door de medisch specialist als door de huisarts naar je doorverwezen. Je bent betrokken bij de zorg voor patiënten met een ernstige en vaak chronische ziekte, evenals bij lichamelijk onvoldoende verklaarde problemen, zoals pijn en vermoeidheid. Tevens vervul je een consultfunctie voor de medische professionals binnen het MCL en voor de huisartsen en POH-GGZ in de regio.

Wat wij bieden

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een tijdelijke aanstelling tot 31 december 2019 van gemiddeld 20 tot 36 uur per week. Je functie is ingeschaald in FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.


Wat breng je mee?
Je bent een BIG-geregistreerde gezondheidszorgpsycholoog met aandachtsgebied kinderen en jeugd. Je hebt zo mogelijk ervaring in en affiniteit met de somatische gezondheidszorg. Ervaring met kortdurende behandelingen is vereist. Uiteraard beschik je over goede sociale vaardigheden en een goed aanpassingsvermogen.

Jouw afdeling en collega’s
De afdeling medische psychologie van het MCL bestaat uit vijf klinisch psychologen, een klinisch neuropsycholoog en twee gezondheidszorgpsychologen. Tevens zijn er vijf gezondheidszorgpsychologen in opleiding tot specialist en één psycholoog in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, tevens promovendus, werkzaam. De vakgroep wordt ondersteund door vier psychodiagnostisch werkenden en drie medisch secretaresses. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel. Het team medische psychologie is enthousiast, professioneel en werkt gezamenlijk met de MCL Academie aan een goed opleidingsklimaat. De afdelingen medische psychologie en ziekenhuispsychiatrie vormen een RVE, aangestuurd door de RVE manager en twee medisch managers die elk hun eigen afdeling leiden.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden is hét topklinische opleidingsziekenhuis in Friesland. Het MCL heeft een regiofunctie voor acute en hoogcomplexe en basiszorg. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken we elke dag aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt op zijn kwetsbare moment. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Want in ons werk willen we morgen beter te zijn dan vandaag. En daarom loop je iedere dag een stapje harder, kijk je verder. Maar sta je ook bewust stil bij wat we doen. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw drs. G.G.A. Schuitemaker (klinisch psycholoog en afdelingshoofd medische psychologie) via 058 286 7400.

Solliciteren?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande button. Wij nemen direct contact met je op om een gesprek in te plannen.