Vacancies - Klinisch neuropsycholoog MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Klinisch neuropsycholoog MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 32-36

De afdeling Medische Psychologie is op zoek naar een klinisch neuropsycholoog die naast de zorg voor patiënten,  graag aan de slag gaat als praktijkopleider van jonge ambitieuze collega’s. Omdat we ons persoonlijk aan je voor willen stellen, nodigen wij je van harte uit voor de Meet & Greet op donderdag 6 juni a.s. om 16.00 uur. Tijdens deze kennismaking presenteren we onze vakgroep, missie en werkwijze. Ook wordt een rondleiding gegeven, zodat je een indruk krijgt van onze afdeling en ons topklinische ziekenhuis.

Onze vakgroep
Onze ambitieuze en ontwikkelingsgerichte vakgroep bestaat uit zes klinisch psychologen, een klinisch neuropsycholoog (vertrekkend) en drie gezondheidszorgpsychologen. Tevens leiden wij vijf gezondheidspsychologen op tot specialist. De vakgroep wordt ondersteund door vier psychodiagnostisch werkenden en drie medisch secretaresses. Voor uitgebreide informatie zie het vakgroepprofiel. Het team medische psychologie is enthousiast, professioneel en werkt gezamenlijk met de MCL Academie aan een goed onderzoeks- en opleidingsklimaat. Kwaliteit en innovatie staan hoog in het vaandel.

Wat ga je doen?
Je bent betrokken bij de zorg voor patiënten met een ernstige en vaak chronische ziekte (o.a. Parkinson en MS), evenals bij lichamelijk onvoldoende verklaarde problemen. Je draagt bij aan de ontwikkeling van zorgbeleid op de toegewezen specifieke aandachtsgebieden.

Je werkzaamheden als klinisch neuropsycholoog, bestaan uit:

  • het uitvoeren van diagnostisch onderzoek m.b.t. de cognitieve, emotionele en gedragsmatige gevolgen van hersenaandoeningen of de effecten van behandeling op het neuropsychologisch functioneren;
  • het opheffen of reduceren van complexe klachten, aanpassingsstoornissen en gedragsmatige en/of emotionele problematiek van patiënten d.m.v. psycho educatie en (kortdurende) neuropsychologische behandelingen;
  • het geven van behandeladviezen aan de patiënt (en zijn naasten), de verwijzer (medisch specialist of huisarts), verpleegkundigen en andere (mede-)behandelaars.


Opleidings-, onderzoeks- en beleidstaken vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je bent praktijkopleider voor de specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Daarbij ben je betrokken bij de organisatie en supervisie van diverse opleidingen. Je verzorgt bijscholing aan o.a. medisch specialisten, arts-assistenten en coassistenten. Jij vervult een actieve rol in het opzetten van en participeren in wetenschappelijk onderzoek. 

Je bent lid van de medische staf. Hierbij lever je een bijdrage aan de verdere beleidsontwikkeling en profilering van de medische psychologie.

Wij bieden jou
Een vast dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Salariëring is conform de CAO Ziekenhuizen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialistenregeling (AMS).

Geef je op voor de Meet & Greet
Wil je meer weten over onze afdeling en het MCL, omdat je graag in aanmerking wilt komen voor de vacature of omdat je gewoon geïnteresseerd bent? Meld je dan aan voor de Meet & Greet door een email te sturen naar teammanager Alie Koldijk (alie.koldijk@znb.nl). Ook je partner is uiteraard van harte welkom. Omdat we ons voor kunnen stellen dat je deze kennismaking wilt koppelen aan een weekend Leeuwarden, hebben we een mooie aanbieding voor je om te overnachten in een hotel in het centrum van de stad.

Solliciteren?
Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande button. Wij nemen direct contact met je op om een gesprek in te plannen. Voor vragen staat Gerdien Schuitemaker (klinisch psycholoog en afdelingshoofd) graag voor je klaar. Ze is bereikbaar via telefoonnummer 058 286 7400.