Vacancies - Anesthesiemedewerker in opleiding MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Anesthesiemedewerker in opleiding MCL

Informatie

  • Opleidings plaatsen
  • 32
  • 24-05-2019

Ben je communicatief vaardig, proactief en stressbestendig? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en een probleemoplossend vermogen?
Dan is deze functie misschien iets voor jou!

De RVE Anesthesiologie en Pijn zoekt enthousiaste anesthesiemedewerkers in opleiding
Start: september 2019

Wat ga je doen?
Als anesthesiemedewerker werk je onder supervisie van de anesthesioloog. Je assisteert de anesthesioloog bij (loco-) regionale en algehele anesthesietechnieken. Het begeleiden van de patiënt voor, tijdens en na de operatie is een essentieel onderdeel van je functie. Tijdens de operatie bewaak je de vitale functies van de patiënt. Daarom is het belangrijk om op basis van conditie en algemene gegevens van de patiënt maar ook chirurgische ingreep, apparatuur goed te controleren en in te stellen. Voordat de operatieve procedure start zijn alle anesthesiologische voorbereidingen door jou gecheckt en is zo nodig medicatie toegediend. Gedurende de anesthesiologische zorg overleg je met de anesthesioloog bij hemodynamische en respiratoire veranderingen en anticipeer je hierop door het aanpassen van lichaamshouding, beademingsinstellingen, het geven van medicatie en uitvoeren van transfusiebeleid. Je wordt vaardig in veel voorbehouden handelingen; van infuusprikken tot intuberen.

Over de opleiding
Je begint kort voor de start van de opleiding met een voorwerkperiode. Het theoretische deel van de opleiding volg je aan het Wenckebach Instituut, UMC Groningen. Het is een dienstverband voor de duur van de opleiding voor minimaal 32 uur per week. Met degenen die al een vast dienstverband met het MCL hebben worden afspraken gemaakt over de mogelijkheden na de opleiding. Wat je verdient tijdens je opleiding, is afhankelijk van je vooropleiding en ervaring. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek maken we hierover afspraken.
Na diplomering zijn er verschillende mogelijkheden tot differentiatie. Denk hierbij aan sedatiepraktijkspecialist, cardio-thoracale anesthesie of medewerker pre-anesthesiologische screening. Kortom, nog genoeg uitdagingen voor de toekomst!

Wat breng je mee?
- Diploma Verpleegkunde (MBO-V / HBO-V) of
- Diploma Operatieassistent
Wij zoeken specifiek kandidaten met een verpleegkundige vooropleiding. Op basis van deze competenties is het mogelijk deel te nemen aan de 2,5 jarige opleidingsvariant voor anesthesiemedewerker.

Meer weten?
Wil je vooraf informatie dan kun je contact opnemen met de heer H. van der Schaar (unithoofd Anesthesie) via (058) 286 1074 / SchaarHa@ZNB.NL. Als je meer wilt weten over de opleiding of de functie van anesthesiemedewerker neem je contact op met mevrouw M. Zonderland of de heer L. Jansen (beide praktijkopleiders Anesthesie) via (058) 286 7549 / PBAnesthesie@ZNB.NL

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 5 juni.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!