Vacancies - ANIOS Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

ANIOS Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 38

Op de afdeling Maag-, darm-. leverziekten (hierna: MDL) kunt u terecht met klachten en aandoeningen aan de spijsverteringsorganen (slokdarm, maag, dunne darm, dikke darm, alvleesklier, lever en galwegen en het perianale gebied). Een MDL-arts behandelt verschillende ziekten en problemen, zoals bijvoorbeeld diarree, hepatitis, incontinentie en chronische darmontstekingen als de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa.

De afdeling Maag-darm-lever bestaat uit een polikliniek en een verpleegafdeling. De verpleegafdeling is in combinatie met de Interne geneeskunde en bestaat uit 32 bedden.

Dienstverband
Het betreft een dienstverband van 38 uur per week (fulltime) voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 65. Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de Cao Ziekenhuizen. Aanvullend: extra reiskosten gedurende maximaal 36 maanden. ANIOS hebben een budget van € 650,- voor congres/symposia per jaar. Parkeren is gratis.

Functie-eisen
Ben jij een basisarts en heb je zin in een dynamische baan met enthousiaste Internisten en MDL-artsen in een stimulerend leerklimaat en wil je je kennis en vaardigheden met betrekking tot ziekten aan de spijsverteringsorganen verbreden onder gedegen supervisie, dan is dit je kans!

Functiebeschrijving
Je wordt vooral betrokken bij de klinisch werkzaamheden (de diensten worden door de artsen zelf ingevuld).

Informatie
Wil jij je nader informeren: bel gerust of kom een dagje meelopen! Je kunt contact opnemen met mevrouw S. Corporaal (MDL-arts) via 058  286 6950 of de heer M. Hoogendoorn (internist-hematoloog) via 058 286 3759

Solliciteren
Solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaande button!