Vacancies - Doktersassistent MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Doktersassistent MCL

Informatie

 • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
 • 0+

Word jij één van onze helden in het wit? Wij zijn op zoek naar enthousiaste doktersassistenten!

Wat ga je doen?
Je werkt als afroep doktersassistent op verschillende poliklinieken in het MCL. Je wordt ingewerkt op een polikliniek waar behoefte is aan een flexkracht zoals jij. Daar begeleid je patiënten tijdens spreekuren en behandel je telefoonverkeer. Je ondersteunt/assisteert afhankelijk van het specialisme de medisch specialist tijdens spreekuren door het verrichten van medisch-technische handelingen en administratieve werkzaamheden.

Doktersassistenten die bij het Intern flexbureau STW-MCL zijn gestart vonden het soms spannend, maar hadden de ervaring niet willen missen. Zij hebben bij het Intern flexbureau STW-MCL veel geleerd.

‘’En ja, de dag gaat vaak weer nét even anders dan je dacht. Maar zeg nou zelf: dat is wel juist het leuke van het werken in een ziekenhuis.’’

Dit bieden wij

 • Lekker aan de slag en zelf je beschikbaarheid bepalen
  Je werkt als flexibele oproepkracht op basis van een MUP contract (0-uren) voor bepaalde tijd. Veel willen werken of werken juist combineren met een gezin; jij bepaalt. Maar het moet natuurlijk wel matchen met de wensen van de betreffende polikliniek. Vaak werk je gedurende langere tijd op dezelfde polikliniek.
 • Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden
  Jouw salaris is conform de Cao Ziekenhuiszorg ingeschaald binnen FWG 35, max € 2.665,- op basis van 36 uur. Jouw definitieve salaris(trede) wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring.
 • Voldoende afwisseling in een uitdagende ziekenhuisomgeving met ambitieuze collega’s.
 • Arbeidsextra’s
  Het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je krijgt binnen een MUP contract een extra toeslag van 15% (niet genoten vakantie-uren) op je bruto uurloon waardoor je bijvoorbeeld als starter een bruto uurloon hebt van €13,20. Je kunt binnen de flexpool maximaal doorgroeien naar een bruto uurloon van € 19,64.
 • Doorgroeimogelijkheden
  Een groot aantal doktersassistentes binnen de flex stroomt door naar een tijdelijke of vaste baan binnen het MCL.
 • Kansen
  Je kunt, net als de vaste medewerkers, solliciteren op onze interne vacatures en opleidingsplaatsen.

Wat vragen we?
Je hebt (bijna) een diploma van de opleiding doktersassistent. Daarnaast heb je recent stage gelopen in een ziekenhuis of heb je elders recent werkervaring opgedaan. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en bent breed inzetbaar.

Dit ben jij:

 • je bent nieuwsgierig en bevlogen;
 • als je iets niet weet dan, vraag je het gewoon;
 • je bent flexibel en je denkt mee;
 • je hebt het vermogen om snel te schakelen;
 • je deelt kennis en helpt de ander;
 • je bent vriendelijk naar patiënten en collega’s, ook als het druk is;
 • je bent communicatief- en computervaardig.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwsgierige en ambitieuze doktersassistenten om steeds weer het verschil te kunnen maken voor onze patiënten. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Dit is pas het begin
Word jij een van onze helden in het wit? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als doktersassistent bij het MCL. Onze intercedentes Anneke, Gerda, Marina en Myrthe vertellen je graag meer over deze mooie vacature. Je kunt ons bereiken op 058 286 3399 (keuze 2). We leren je graag kennen!

Direct solliciteren
Wil jij direct solliciteren? Klik dan op de onderstaande button en zet de eerste stap richting een nieuwe toekomst! Zodra er voldoende kandidaten zijn geselecteerd, wordt de vacature gesloten.

Error
Error