Vacancies - ANIOS Heelkunde (100% vergoeding verhuizingskosten) MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

ANIOS Heelkunde (100% vergoeding verhuizingskosten) MCL

Informatie

 • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
 • 38

Wil jij als gedreven ANIOS ervaring opdoen bij de afdeling Heelkunde? Krijg jij graag de ruimte om je verder te ontwikkelen? En zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Tijd om je te leren kennen!

Voor de afdeling Heelkunde van het MCL zijn wij op zoek naar een ambitieuze ANIOS!

Wat ga je doen?
Je werkt afwisselend op één van de chirurgische afdelingen en draagt zorg voor de patiënten daar, gesuperviseerd door een chirurg of AIOS. Daarnaast werk je op de Spoedeisende Hulp waarbij je, in samenwerking met de spoedeisende hulpartsen en superviserende chirurg, patiënten opvangt, na trauma of specifiek verwezen voor de chirurgie. Verder zie je ook onverwezen patiënten, die getrieerd worden voor de chirurgie.

Dit bieden wij:
 

 • Een dienstverband bij topklinisch ziekenhuis MCL: je krijgt een aanstelling per direct voor 38 uren per week voor  maximaal 2 jaar. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.
 • 100% vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een volledige vergoeding van je verhuizingskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. Inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
 • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. Op deze manier kun je eenvoudig eerder verworven ervaring aantonen, zowel binnen als buiten het MCL, zodat een opleiding verkort kan worden. We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Benieuwd naar het ANIOS portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het filmpje via https://youtu.be/6duup_2B32M
 • Een bewezen springplank naar een opleidingsplaats: deze ervaring blijkt een uitstekende basis voor een succesvolle doorstroming naar een opleidingsplaats voor diverse specialismen.
 • Mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
 • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
 • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
 • Cursus Advanced Trauma Life: als ANIOS ga je de tweedaagse cursus Advanced Trauma Life Support volgen tijdens het begin van de aanstelling.
 • Goede sfeer en uitjes: op de afdeling Heelkunde heerst een laagdrempelige opleidingssfeer. Naast de werkzaamheden worden regelmatig assistentenuitjes georganiseerd.
 • Arbeidextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
      - korting op weekendjes-weg naar keuze;
      - korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets;
      - korting op je sportabonnement;
      - korting op je (zorg) verzekering.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste, ambitieuze en leergierige basisarts die als ‘arts-assistent (nog) niet in opleiding’ ervaring wil opdoen in de opvang en behandeling van patiënten.
Dit ben jij:

 • je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken;
 • je houdt van aanpakken en je houdt het hoofd koel in acute situaties;
 • je bent evenwichtig en sterk communicatief.

Jouw afdeling en collega’s
Alle facetten van de algemene Heelkunde zijn in het MCL aanwezig. Voor de traumachirurgie is het MCL een Level 2 traumacentrum, daarnaast worden de meer complexe fracturen en wervelfracturen van heel Friesland in het MCL behandeld. Alle complexe vaatchirurgie van Friesland is geconcentreerd in het MCL. Het bariatrisch centrum (Centrum Obesitas Noord-Nederland) trekt patiënten uit heel Noord-Nederland voor de expertise voor gewichtreducerende ingrepen. Alle meest voorkomende gastro-intestinale operaties (colon-, maag-, oesofagus-, lever- en anale chirurgie) worden in het MCL uitgevoerd.

De heelkunde van de MCL is een opleidingskliniek voor de chirurgie en biedt ook de vooropleidingen aan voor orthopedie, urologie, plastische chirurgie en thoraxchirurgie.

Naast het begeleiden van co-assistenten heeft de vakgroep opleidingsbevoegdheid voor de heelkunde en de vooropleiding heelkunde. Wij werken nauw samen met arts-assistenten, huisartsen in opleiding en spoedeisende hulp artsen in opleiding. Bovendien is het ook buiten werktijd goed toeven in Friesland, in een prachtige waterrijke omgeving, vlakbij de Waddeneilanden.

Jouw ziekenhuis
Wij zijn het MCL; een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis, dat tot de top van Nederland behoort. Ons domein is de acute, hoogcomplexe en basiszorg binnen Friesland. Doorlopend zoeken wij ambitieuze zorgprofessionals die hun ervaring en kennis met ons willen delen. Professionals die nieuwsgierig zijn of het anders kan, slimmer kan. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw M. Emous (Opleider Heelkunde) via 058-2861338 of de heer M. ter Horst (AIOS) via 058 2863860.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button! Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten. Zodra er voldoende kandidaten gevonden zijn, wordt de vacature gesloten.

Werken in Friesland, dat is zo gek nog niet!

Error
Error