Vacancies - ANIOS all-in werkervaringstraject MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

ANIOS all-in werkervaringstraject MCL

Informatie

 • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
 • 38

Ben jij je als ANIOS aan het oriënteren en wil je werkervaring opdoen bij verschillende specialismen? Wil je huisarts worden, SEH-arts of ben je een net afgestudeerde basisarts? In topklinisch ziekenhuis MCL werken ongeveer 150 A(N)IOS. Wij bieden jou als ANIOS een all-in werkervaringstraject van 1,5 tot 2 jaar! 

Aantal uren: 32-38 uur (is bespreekbaar)
Arbeidsovereenkomst: minimaal 1,5 - maximaal 2 jaar
Salaris: FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen
Afdelingen: Neurologie, Interne Geneeskunde, Cardiologie, Geriatrie, Kindergeneeskunde en Longziekten

Je krijgt direct een contract van minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar. Op deze manier ga je als ANIOS bijvoorbeeld een half jaar aan de slag op de afdeling Neurologie, aansluitend een half jaar bij Interne Geneeskunde en tenslotte een half jaar bij de afdeling Cardiologie. Of een jaar op de ene afdeling en een half jaar op de andere; jij bepaalt zelf in overleg hoe je je werkervaringstraject samenstelt. Je werkt in een veilige omgeving en krijgt een mentor; je staat er nooit alleen voor.


Dit bieden wij

 • Goed toekomstperspectief: dit all-in werkervaringstraject is een uitstekende opstap in je carrière en uitermate geschikt als voorbereiding op een opleiding tot SEH-arts, huisarts of ander beschouwend specialisme.
 • 100% vergoeding verhuizingskosten: je krijgt een volledige vergoeding van je verhuizingskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL. Inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.
 • Portfolio-App: in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen. Op deze manier kun je eenvoudig eerder verworven ervaring aantonen, zowel binnen als buiten het MCL, zodat een opleiding verkort kan worden. We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Benieuwd naar het ANIOS portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het filmpje eens.
 • Mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
 • Budget voor congressen en symposia: ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
 • Extra reiskostenvergoeding: voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis. Daarnaast kun je € 0,11 per kilometer uitruilen van je brutoloon tegen een netto vergoeding.
 • Gratis parkeren: als medewerker van het MCL parkeer je je auto gratis.
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.
 • Lid van de VLA (Vereniging Leeuwarder arts-assistenten): als ANIOS bij het MCL ben je lid van de VLA. Deze actieve vereniging organiseert onder andere een jaarlijkse zeildag, wijnproeverij én een maandelijkse krokettenlunch die je niet mag missen!

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze en leergierige basisarts die als ‘arts-assistent (nog) niet in opleiding’ ervaring wil opdoen. Dit ben jij:

 • je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken;
 • je houdt van aanpakken en je houdt het hoofd koel in acute situaties;
 • je bent evenwichtig en sterk communicatief.

Jouw ziekenhuis

Wij zijn het MCL; een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis. Ons domein is de acute, hoogcomplexe en basiszorg binnen Friesland.

Meer weten?

Voor meer informatie neem je contact op met Saskia Dünnwald (Coördinator arts-assistenten) via 058 286 3064 of via saskia.dunnwald@znb.nl

Collega’s worden?

Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande button.
Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten. Zodra er voldoende kandidaten zijn, wordt de vacature gesloten.
Werken in Friesland, dat is zo gek nog niet!