Vacancies - Verpleegkundige Klinische Geriatrie MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Verpleegkundige Klinische Geriatrie MCL

Informatie

  • 28-32
  • 22-09-2019

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige met affiniteit voor de kwetsbare oudere patiënt? Blijf jij in alle hectiek van de dag doelmatig en professioneel handelen?

Maak jij onze zorg beter? Tijd om je te leren kennen!

Wat ga je doen?
Klinische Geriatrie is het medisch specialisme voor de kwetsbare oudere patiënt. De Geriatrie richt zich op oudere patiënten met meerdere aandoeningen tegelijkertijd. Vaak gaat het om een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problematiek. Dit maakt de patiënten kwetsbaar. Daarom verleen je intensieve zorg, die multidisciplinair is georganiseerd. De nadruk ligt op het herstel en behoud van de zelfredzaamheid van de patiënt.

Dit bieden wij

• Een dienstverband bij het MCL: je krijgt bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd van 28-32 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring conform de Cao Ziekenhuizen FWG 45.

Wat breng je mee
Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding en bent BIG geregistreerd. Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis met kwetsbare ouderen. Je bent in het bezit van de Geriatrie opleiding of je bent bereid deze, te gaan volgen. Recente werkervaring op de Geriatrie afdeling is een pré. Dit ben jij:

  • door jouw visie wil je graag de vraagstukken van de toekomst met ons aangaan:
  • je bent creatief en flexibel;
  • je werkt resultaatgericht en je bent proactief;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je bent kritisch, hebt een lerende houding en je vindt het niet lastig om je collega’s aan te spreken;
  • je hebt een collegiale instelling en neemt initiatief binnen het team.

Jouw afdeling en collega’s
Het Centrum Klinische Geriatrie bestaat uit een verpleegafdeling en polikliniek. De verpleegafdeling heeft momenteel 16 bedden. Het team bestaat uit HBO en MBO opgeleide verpleegkundigen, helpenden en dagtherapeuten. Daarnaast werken we nauw  samen  met verschillende disciplines en vormen we een multidisciplinair team. Wekelijks is er een MDO waar jij als verpleegkundige aan deel neemt.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden is hét topklinische opleidingsziekenhuis in Friesland. Het MCL heeft een regiofunctie voor acute en hoog complexe en basiszorg. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken we elke dag aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt op zijn kwetsbare moment. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag. Kijk je verder maar sta je ook bewust stil bij wat we doen. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw A. Jansma (unithoofd afdeling Klinische Geriatrie) via 058 286 3145.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!

Sluitingsdatum: 22 september 2019.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 en 26 september.

 

Een dag meelopen is altijd mogelijk
Wil je sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom om een ochtend mee te lopen! Hiervoor kun je contact opnemen met bovengenoemde persoon. Een dag meelopen op de afdeling kan tevens een onderdeel zijn van de procedure.

Error
Error