Vacancies - Verpleegkundige afdeling T MCL: URO/PLC/MKA/KNO/OOG | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Verpleegkundige afdeling T MCL: URO/PLC/MKA/KNO/OOG

Informatie

  • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
  • 22-10-2019

Ben jij een enthousiaste en ervaren verpleegkundige die vanuit de rol van regievoerder over het zorgproces  verpleegkundige zorg kan leveren én de afdeling verder mee wil ontwikkelen? Tijd om je te leren kennen!

Maak jij onze zorg beter? We hebben heel wat te bieden!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige verleen je zorg aan de (oncologische) chirurgische patiënten van afdeling T. Je werkt in een team en draagt actief bij aan de kwaliteit, coördinatie en continuïteit van zorg rondom de toegewezen patiënten. Samen met een collega (senior) verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, observatie en begeleiding van de toegewezen patiënten. Er wordt in hoge mate flexibiliteit van je verwacht, mede ook door de verscheidenheid aan specialismen. Het actief deelnemen aan werkgroepen is een vast onderdeel van je werkzaamheden.

Dit bieden wij

  • Uitdaging en ontwikkeling: een uitdagende baan waarbij je te maken hebt met meerdere specialismen.
  • Een dienstverband bij het MCL: vanaf 1 januari 2020 zijn wij op zoek naar een vast teamlid voor 32 uur per week en vanaf 1 december 2019 tot 1 juli 2020 een tijdelijk teamlid voor 24 uur per week. Je functie is ingeschaald in FWG 45 conform Cao Ziekenhuizen. De definitieve salaris(trede) wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring.

Dit breng je mee
Je bent in bezit van een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding en hebt recente werkervaring op afdeling T. Ervaring op het gebied van chirurgie is een pre, bij voorkeur ervaring op het gebied van de hoofd-hals oncologie en urologie.

Dit ben jij:

- je hebt een collegiale instelling en neemt initiatieven binnen het team;
- je durft zaken te benoemen en je bent in staat op een goede manier feedback te geven;
- je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
- je blijft onder veranderende omstandigheden doelmatig en professioneel handelen en je weet wat belangrijk is in de benadering van onze patiënten.

Jouw afdeling en collega’s
Afdeling T is de verpleegafdeling binnen het Medisch Centrum Leeuwarden waar de urologie, plastische chirurgie, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, KNO (oncologie) en oogheelkunde is ondergebracht. Daarnaast zijn 4 bedden gesitueerd op afdeling U. Het is een dynamische afdeling welke in ontwikkeling is.
Het team bestaat uit betrokken, gedreven en enthousiaste verpleegkundigen. Het is een gevarieerd team waarin prettig wordt samengewerkt. Samen met de arts-assistenten, chirurgen , facilitair medewerkers en andere specialisten leveren wij complexe zorg aan de patiënten. We werken met een model van teamverpleging en functiedifferentiatie, waarbij senior verpleegkundigen de regie voeren. Belangrijke speerpunten die de komende tijd veel aandacht krijgen binnen onze afdeling zijn: kwaliteit/VMS-thema’s, oncologie, Epic, teamverpleging en klinisch redeneren.

Jouw ziekenhuis
Het MCL is hét topklinische opleidingsziekenhuis in Friesland. Het MCL heeft een regiofunctie voor acute en hoogcomplexe en basiszorg. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken we elke dag aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt op zijn kwetsbare moment. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Want in ons werk willen we morgen beter te zijn dan vandaag. En daarom loop je iedere dag een stapje harder, kijk je verder. Maar sta je ook bewust stil bij wat we doen. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Kuipers (unithoofd afdeling T) via 058 286 3009.

Collega’s worden?
Solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaande button!

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 29 oktober 2019.

Error
Error