Vacancies - Recoveryverpleegkundige in opleiding MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Recoveryverpleegkundige in opleiding MCL

Informatie

  • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
  • 32-36
  • 18-10-2019

Voor de opleiding recoveryverpleegkundige die start medio april 2020, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s.

Werken als recoveryverpleegkundige bij het MCL? Wij hebben heel wat te bieden!

Wat ga je doen?
Als recoveryverpleegkundige werk je op de Holding en Recovery. Op de Holding worden patiënten ontvangen die een operatieve ingreep ondergaan. Je neemt onder andere checklisten door samen met de patiënt en de afdelingsverpleegkundige. Daarnaast verricht je de laatste pre-operatieve voorbereidingen. Je wordt vaardig in het prikken van (moeilijke) infusen en assisteert de anesthesioloog bij regionale anesthesieblokken. Ook wordt op de Recovery laag tot hoog complexe postoperatieve zorg gegeven van jong tot oud. Het is de taak van de recoveryverpleegkundige om klinische observaties en interpretaties om te zetten in acties. Zodra de patiënt (hemodynamisch) stabiel is, wordt de patiënt overgedragen aan de afdelingsverpleegkundige of in enkele gevallen aan de Intensive Care. Tevens assisteer je de anesthesioloog bij het zetten van een epiduraal. Op de recovery heb je de zorg over maximaal drie patiënten. Je werkt nauw samen met anesthesiemedewerkers en anesthesiologen.

Dit bieden wij

  • Een opleiding: het theoretisch deel van de opleiding volg je aan de Amstel Academie in Amsterdam en duurt 15 maanden. In deze periode wisselen theorie en praktijk elkaar af. Voordat de opleiding start, ga je een voorwerktraject in van twee maanden (start januari 2020).
  • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een contract van minimaal 32 uur per week voor de duur van de opleiding. Wanneer je al een dienstverband bij het MCL hebt, worden  afspraken gemaakt over de mogelijkheden na je opleiding.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: je salaris tijdens de opleiding is afhankelijk van je vooropleiding en ervaring. Na het succesvol afronden van de opleiding word je als recoveryverpleegkundige ingedeeld in FWG 50 conform Cao Ziekenhuizen.
  • Toekomstperspectief: wanneer je de opleiding succesvol bij ons hebt afgerond, hebben wij de intentie om je als recoveryverpleegkundige een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.

Wat breng je mee?
Je bent een gediplomeerd verpleegkundige MBO-V/HBO-V. Daarnaast heb je, bij voorkeur, werkervaring op een chirurgische afdeling. Dit ben jij:

• je bent nauwkeurig en oplettend;
• je beschikt over een goed inlevingsvermogen en kunt patiëntgericht werken;
• je bent stressbestendig en kunt omgaan met wisselende werkdruk;
• je bent een teambuilder.

Jouw afdeling en collega’s
De Holding en Recovery is onderdeel van het Operatiecomplex van het Medisch Centrum Leeuwarden. Op het Operatiecomplex werken ongeveer 170 collega’s. Het samenspel tussen verschillende disciplines, verpleegafdelingen en het operatieve proces maken het werk afwisselend en dynamisch.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoogcomplexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Bij ons vind je bevlogen, ambitieuze medewerkers om steeds weer het verschil te kunnen maken voor onze patiënten. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag.

Meer weten?
Voor informatie kun je contact opnemen met Svetlina Albogaddaini (praktijkopleider Recovery) via 058 286 7549/pbrecovery@znb.nl of met Hans van der Schaar (unithoofd Anesthesie) via 058 286 1074.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 30 oktober.

Collega’s worden?
Solliciteer nu snel en makkelijk via onderstaande button.

Een dag meelopen is altijd mogelijk
Wil je een dag(deel) meelopen op de Recovery? Dan ben je van harte welkom! Hiervoor kun je contact opnemen met de bovengenoemde personen.

Error
Error