Vacancies - Technicus Elektrotechnische installaties MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Technicus Elektrotechnische installaties MCL

Informatie

 • Facilitair / Technisch
 • 36

Ben jij een klantgerichte en ondernemende technicus? Werk jij kostenbewust en hou je de continuïteit van het zorgproces als belangrijkste uitgangspunt? Het MCL is op zoek naar een technicus Elektrotechnische installaties ter versterking van het team Elektrotechniek.

Werken als technicus Elektrotechnische installaties bij het MCL?  We hebben heel wat te bieden!

Wat ga je doen?
Als technicus elektrotechniek ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse bediening en bedrijfsvoering van de elektrotechnische installaties zodat deze optimaal functioneert en het primaire proces minimaal wordt verstoord. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van preventief onderhoud aan de installaties en het verrichten van inspecties, keuringen, modificaties en metingen in het kader van wet- en regelgeving.  Je hebt inzicht en controle in de werking van het gehele systeem en de impact van het systeem op het primaire proces. Op basis hiervan regisseer je de uitvoering van het beheer en onderhoud, houd je toezicht op de kwaliteit van de installaties en de uitgevoerde werkzaamheden en zorg je voor interne afstemming met de betrokken afdelingen ten aanzien van onderhoud.
Je verzorgd de registratie van onderhoudsrapportages, wijzigingen en modificaties aan installaties en apparatuur in ons registratiesysteem. Tevens maak je onderdeel uit van de bereikbaarheidsdienst Technisch beheer en onderhoud.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een tijdelijk dienstverband van 36 uur per week voor de duur van een jaar met zicht op een vast dienstverband. Je functie is ingedeeld in FWG 45 conform Cao Ziekenhuizen.
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.

Dit breng je mee
Je hebt een afgeronde opleiding MBO-4 niveau elektrotechniek/installatietechniek eventueel aangevuld met vakspecialistische opleidingen (o.a. VCA, NEN 1010, NEN 3140) dan wel bereid deze te volgen. Je hebt specifieke kennis op het gebied van meet- en regeltechniek en gebouwenbeheersystemen of bereid je dit eigen te maken.

Dit ben jij:

 • je hebt een klantgerichte en proactieve instelling;
 • je kunt zowel zelfstandig- als in teamverband werken;
 • je bent doelgericht, doortastend en flexibel.

Jouw afdeling
De afdeling Technisch Beheer en Onderhoud van het MCL levert professionele- en zakelijke dienstverlening en richt zich 24/7 zowel op het gebouw als op de gebouw gebonden installaties en ook de technische inventaris.
Het team Elektrotechniek is verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties. Hieronder vallen o.a. de laagspanningsinstallatie, noodstroom installatie, gebouwbeheersystemen, regeltechnische installaties, brandmeld installaties als ook diverse zwakstroom installaties.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Hemrica (teamcoördinator) via 058 286 6315.

Collega’s worden?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!
Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten. Zodra er voldoende kandidaten zijn, wordt de vacature gesloten.

Error
Error