Vacancies - Oncologieverpleegkundige MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Oncologieverpleegkundige MCL

Informatie

 • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
 • 0+
 • 06-01-2020

Ben jij verpleegkundige en ligt jouw kracht bij de zorg voor de oncologische patiënt? Ben jij nauw betrokken bij de patiënt en hun naasten? En wil jij graag je kennis en kunde inzetten om onze zorg beter te maken? Wij zijn op zoek naar een oncologieverpleegkundige.

Werken als oncologieverpleegkundige bij het MCL? Wij hebben heel wat te bieden!

Wat ga je doen?
Je werkt in een omgeving waar de patiënt centraal staat. Dit uit zich onder andere in dat de patiënt altijd het zorgtraject mede bepaalt. Wat het OCL uniek maakt is dat de zorg aan oncologische patiënten zich over een langere periode uitstrekt en intensief is. Dat is waar jouw kracht en uitdaging ligt. Na een inwerkperiode van twee maanden werk je zelfstandig en verleen je alle voorkomende complexe oncologische zorg. De werkzaamheden worden in samenwerking met onze teamverpleging (een team van regie- en oncologieverpleegkundigen) uitgevoerd.

Dit bieden wij

 • Een vast dienstverband bij het MCL: wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd van 28-36 uur. Jouw salaris is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50, max. € 3.421 op basis van 36 uur. De definitieve salaristrede wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring.
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.

Dit breng je mee
Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en je bent in het bezit van de specialistische oncologieopleiding of bent bezig deze af te ronden. Dit ben jij:

 • Je kunt goed samen én zelfstandig werken;
 • Je kunt goed overzicht behouden, ook als het druk is;
 • Je werkt vanuit je eigen talenten en wilt leren van anderen. Daarnaast laat je anderen ook van jou leren;
 • Je beschikt over uitstekende verpleegtechnische vaardigheden en je hebt oog en oor voor de patiënt en zijn naasten;
 • Je vindt het leuk en belangrijk om je kennis te delen met leerlingen die intern  opgeleid worden.

Jouw afdeling
Het Oncologisch Centrum Leeuwarden (OCL) vormt binnen het MCL hét centrum voor multidisciplinaire, klinische en poliklinische zorg aan oncologische patiënten. Als oncologieverpleegkundige bij het OCL werk je op afdeling Z. Verpleegafdeling Z heeft 45 bedden. Deze bedden zijn verdeeld over verschillende patiëntengroepen: 18 oncologische bedden waaronder mammacare/chirurgie, 12 shortstay, 5 hematologische intensive care bedden, 3 nucleair voor schildschilklier carcinoom en nog 7 bedden voor Reumatologie en Pijnbestrijding. Op onze afdeling blijven we altijd leren; samenwerking, opleiding en wetenschap komen dagelijks aan de orde. Samen zetten we ons in voor de ontwikkeling van het OCL. Daar hebben we jouw ervaring en kennis bij nodig.

Jouw collega’s
Je komt terecht in een enthousiast, ambitieus team oncologieverpleegkundigen als collega’s. Samen streven we ernaar de best mogelijke zorg te bieden. Wij hebben affiniteit met het medisch technische aspect van de oncologische zorg. Daarbij hebben wij vanuit een natuurlijke en warme belangstelling oog voor de psychosociale zorg rondom de patiënt. Visie en ideeën worden bij ons gedeeld. Wij leren van elkaar in ons dagelijks handelen. We spreken elkaar aan en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Dat is onze kracht.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Seefat (unithoofd) via 058 286 14 63.

Collega’s worden?
Solliciteer snel en gemakkelijk via onderstaande button.

Sluitingsdatum
Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten. Zodra er voldoende kandidaten zijn, wordt de vacature gesloten.

Een dag meelopen is altijd mogelijk
Wil je de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen! Hiervoor kun je contact opnemen met Marjan Seefat.

Error
Error