Vacancies - Medisch secretaresse polikliniek Interne Geneeskunde MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Medisch secretaresse polikliniek Interne Geneeskunde MCL

Informatie

 • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
 • 32-36
 • 15-12-2019

Ben jij een ervaren medisch secretaresse met oog voor detail? Ben jij energiek, bevlogen en nieuwsgierig? Heb je zin om aan de slag te gaan in de frontoffice en de backoffice van de poli Interne Geneeskunde?

Zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Dan wordt het tijd om je te leren kennen!

Wat ga je doen?
Als medisch secretaresse ben je samen met jouw collega’s voor de poli Interne, het eerste gezicht voor onze patiënten en telefonisch het aanspreekpunt voor onze polikliniek. In deze servicegerichte en gastvrije rol word je afwisselend ingedeeld bij zowel de front- als backoffice. De inhoud van de functie bij de frontoffice bestaat uit ontvangst van patiënten en baliewerkzaamheden, je bent de gastvrouw aan de balie en je ondersteunt op deze manier de medisch specialist bij zijn spreekuren. Je verricht patiënt gerelateerde handelingen, zoals o.a. bloeddruk meten, ECG draaien, patiënten instrueren t.b.v. 24-uurs bloeddrukmetingen. In de backoffice beantwoordt je telefonisch de vragen die binnenkomen en doe je administratieve taken.

Dit bieden wij

 • Uitdaging en ontwikkeling: Een nieuwe baan in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling in een fijn, zelfstandig team.
 • Een dienstverband bij het MCL: Je salaris is conform de cao Ziekenhuiszorg ingedeeld in FWG 35, max €2612 op basis van 36 uur. Wij bieden één dienstverband voor minimaal 24 uren per week en één voor 32-36 uren per week..
 • Arbeidextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.

Dit ben jij
Je bent gediplomeerd medisch secretaresse of doktersassistent en je hebt aantoonbare kennis van de medische terminologie. Daarnaast heb je ruime werkervaring als medisch secretaresse bij voorkeur in een ziekenhuis. Je hebt ervaring met telefonie en beschikt over goede computervaardigheden. Dit ben jij:

 • Je ben sterk in administratieve processen en je maakt je het werkproces snel eigen;
 • Je bent een goede planner en je bent in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en houdt overzicht bij stressvolle situaties;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je toont initiatief, je bent representatief en flexibel;
 • Je vindt het niet erg incidenteel extra te werken wanneer de bezetting dat vereist in noodzakelijke situaties

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige en bevlogen medewerkers om steeds weer het verschil te kunnen maken voor onze patiënten. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Aletta Schipper (teamleider polikliniek Interne Geneeskunde) via 058 286 6801 (aanwezig van maandag tot en met donderdag).

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag 20 december a.s.

Direct solliciteren
Weet je het al en wil je direct solliciteren? Klik op onderstaande button!

Error
Error