Vacancies - Intensivist MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Intensivist MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 32
  • 15-12-2019

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden en herverdeling van taken is er een vacature in het Medisch Centrum Leeuwarden (één van de STZ ziekenhuizen) voor:

Intensivist (0,8 fte)

Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van een jaar.

De afdeling Intensive Care van het MCL heeft 20 bedden en is modern uitgerust (oude classificatie ‘niveau III centrum’). De vakgroep beschikt over 10,2 fte, verdeeld over 14 intensivisten. De IC is onderdeel van de Zorgeenheid Acuut en heeft een eigen medisch manager. De aanwezigheid van hoog-complexe diagnose- en behandelingsmogelijkheden, zoals uitgebreide abdominale, oncologische, vaat- en bariatrische chirurgie, alsook thoraxchirurgie (meer dan 800 ingrepen per jaar), interventie cardiologie, -radiologie en -gastro-enterologie maakt dat de meest complexe patiënten behandeld kunnen worden op de IC. Naast de inzet voor patiëntenzorg wordt er enthousiast gewerkt aan de opleiding van arts-assistenten, co-assistenten, physician assistants, practitioners en verpleegkundigen. Ook zijn we actief betrokken in regionale samenwerkingsverbanden, taken op het gebied van ziekenhuisorganisatie, ketenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Het wetenschappelijk onderzoek wordt gecoördineerd en ondersteund door een klinisch epidemioloog in dienst van de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden: de intensivisten zijn in dienstverband van het ziekenhuis en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS.

Dit breng je mee
Je bent een antegraad opgeleide intensivist die als teamspeler actief gaat bijdragen aan de continue verbetering van de patiëntenzorg en de opleidingen. Je werkt samen in een hecht team van gedreven intensivisten.

Jouw ziekenhuis
Het MCL is hét topklinische opleidingsziekenhuis in Friesland. Het MCL heeft een regiofunctie voor acute, hoogcomplexe en basiszorg. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken we elke dag aan uitstekende zorg voor elke patiënt. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag.

Meer informatie?
Nadere informatie wordt u graag verstrekt door Niels Koopmans (vakgroepsvoorzitter IC) via niels.koopmans@znb.nl of door één van de overige intensivisten via  058 286 6777.


De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandagavond 16 december 2019.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij uw sollicitatie via onderstaande button.

Error
Error