Vacancies - MBB’er met specialisatie Centrum voor Medische Beeldvormende Technieken MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

MBB’er met specialisatie Centrum voor Medische Beeldvormende Technieken MCL

Informatie

 • Laboratorium / Apotheek / Radiologie
 • 32
 • 19-02-2020

Ben jij accuraat en toon je initiatief in een team? Is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend en stel je het belang van de patiënt voorop? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Zie jij altijd kansen waar de zorg anders en slimmer kan? Tijd om je te leren kennen!

Wat ga je doen
Als MBB’er met een specialisatie maak je onderdeel uit van het betreffende team. Daarnaast ben je werkzaam op de algemene radiologie, waar je ingedeeld wordt op alle voorkomende werkzaamheden. Aanwezigheidsdiensten en/of  bereikbaarheidsdiensten maken deel uit van je werkzaamheden.
Nadat je volledig bent ingewerkt, wordt een actieve bijdrage aan kwaliteitsborging van je verwacht en zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het vakgebied. Daarbij kan de nieuwe kennis worden vertaald in werkinstructies en protocollen in samenwerking met je collega’s.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een dienstverband van minimaal 32 uur tijdens de eerste twee jaar. Je functie is conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50. Indien je geen post HBO gevolgd hebt, wordt deze schaal bereikt nadat de post-HBO opleiding is afgerond.
 • Arbeidsextra’s: Daarnaast ontvang je o.a. een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag van 8.33 % en reiskostenvergoeding. Iedere medewerker krijgt vakantieverlof en eigen extra verlof budget (PLB). Ook kun je als medewerker van het MCL gebruik maken van het unieke arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg)verzekering.

Dit breng je mee
Je bent in het bezit van een MBRT-diploma of hebt een vergelijkbare opleiding afgerond. Je hebt enige jaren ervaring als allround MBB’er. Ervaring in angiografie, mammografie of MRI is een pre. Daarnaast ben je in het bezit van een post-HBO opleiding of bereid om deze te volgen.
Dit ben jij:

 • je kunt patiënten duidelijk uitleg geven en geruststellen;
 • je bent representatief en zelfstandig;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • je bent flexibel en vindt het niet erg incidenteel extra te werken indien nodig.

Jouw afdeling
Het centrum Medische Beeldvormende Technieken (cMBT) vervult een belangrijke regionale functie ten aanzien van hoogwaardige beeldvormende technieken, voor zowel diagnostische onderzoeken als therapeutische behandelingen van patiënten in verschillende werkvelden waaronder radiodiagnostiek, angiografie, CT, MRI, mammografie, echografie, nucleaire geneeskunde, radiofarmacie en medische fotografie.
Door verloop en uitbreiding van de werkzaamheden op de radiologie is er ruimte voor uitbreiding van gespecialiseerde MBB-er.

Jouw ziekenhuis
Het MCL is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. Wij bieden acute, hoogcomplexe en basiszorg in Friesland. Doorlopend zoeken wij ambitieuze zorgprofessionals die hun ervaring en kennis met ons willen delen. Professionals die nieuwsgierig zijn of het anders kan, slimmer kan. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren.

Meer weten?
Voor meer informatie over de vacature dan kan je contact opnemen met Annette Schoof via 058 286 3721 of met Henk de Jong via 058 2867435 (beide teammanagers radiologie).

Collega’s worden?
Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik op onderstaande button.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 26 februari. We vragen je hier alvast rekening mee te houden.

Error
Error