Vacancies - Verpleegkundige afdeling T MCL: URO/PLC/MKA/KNO/OOG | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Verpleegkundige afdeling T MCL: URO/PLC/MKA/KNO/OOG

Informatie

 • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
 • 32
 • 17-02-2020

Ben jij een enthousiaste en ervaren verpleegkundige die vanuit de rol van regievoerder over het zorgproces  verpleegkundige zorg kan leveren én de afdeling verder mee wil ontwikkelen? Tijd om je te leren kennen!

Werken als verpleegkundige op afdeling T? We hebben heel wat te bieden!

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige verleen je zorg aan de (oncologische) chirurgische patiënten van afdeling T. Je werkt in een team en draagt actief bij aan de kwaliteit, coördinatie en continuïteit van zorg rondom de toegewezen patiënten. Samen met een collega (senior) verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleging, observatie en begeleiding van de toegewezen patiënten. Er wordt in hoge mate flexibiliteit van je verwacht, mede ook door de verscheidenheid aan specialismen. Het actief deelnemen aan werkgroepen is een vast onderdeel van je werkzaamheden. Je draait alle diensten volgens rooster.

Dit bieden wij

 • Uitdaging en ontwikkeling: een uitdagende baan waarbij je te maken hebt met meerdere specialismen.
 • Een vast dienstverband bij het MCL: wij zijn op zoek naar een teamlid vanaf 1 maart 2020 voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Je functie is ingeschaald in FWG 45 conform Cao Ziekenhuizen. De definitieve salaris(trede) wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring.
 • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.

Dit breng je mee
Je bent in bezit van een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding en hebt recente werkervaring op afdeling T. Ervaring op het gebied van chirurgie is een pre, bij voorkeur ervaring op het gebied van de hoofdhalsoncologie en urologie. Je bent een enthousiaste collega, die vanuit de rol van casemanager/regievoerder over het zorgproces verpleegkundige zorg levert en daarnaast de afdeling verder mee ontwikkelt. Je bent flexibel en bereid actief jouw steentje bij te dragen.
Dit ben jij:

 • je durft zaken te benoemen naar collega’s en op een goede manier feedback geven is voor jou geen enkel probleem;
 • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren;
 • je blijft onder veranderende omstandigheden doelmatig en professioneel handelen en weet je wat belangrijk is in de bejegening van onze patiënten;
 • je hebt als verpleegkundige een collegiale instelling en neemt initiatieven binnen een team;
 • je hebt gevoel voor humor en werkt graag samen.

Jouw afdeling en collega’s
Afdeling T  is de verpleegafdeling binnen het Medisch Centrum Leeuwarden waar de urologie, plastische chirurgie, mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, KNO(oncologie) en oogheelkunde.
is ondergebracht. Daarnaast zijn 4 bedden gesitueerd op afdeling U. Het is een dynamische afdeling welke in ontwikkeling is.
Het team bestaat uit betrokken, gedreven en enthousiaste verpleegkundigen. Het is een gevarieerd  team waarin prettig wordt samengewerkt. Samen met de arts-assistenten, chirurgen , facilitair medewerkers en andere specialisten leveren wij complexe zorg aan de patiënten. We werken met een model van teamverpleging en functiedifferentiatie, waarbij senior verpleegkundigen de regie voeren.
Belangrijke speerpunten die de komende tijd veel aandacht krijgen binnen onze afdeling zijn: kwaliteit/VMS-thema’s, oncologie, Epic, teamverpleging, klinisch redeneren en FLOOR.

Jouw ziekenhuis
Het MCL is hét topklinische opleidingsziekenhuis in Friesland. Het MCL heeft een regiofunctie voor acute en hoogcomplexe en basiszorg. Met de modernste technieken en behandelmethoden werken we elke dag aan uitzonderlijke zorg voor elke patiënt op zijn kwetsbare moment. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Want in ons werk willen we morgen beter te zijn dan vandaag. En daarom loop je iedere dag een stapje harder, kijk je verder. Maar sta je ook bewust stil bij wat we doen. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Kuipers (unithoofd afdeling T) via 058 286 3009.
De sollicitatiegesprekken worden gehouden op 21 februari 2020.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!

Error
Error