Vacancies - Medisch Secretaresse polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Medisch Secretaresse polikliniek Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) MCL

Informatie

 • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
 • 24
 • 25-02-2020

Ben jij een (ervaren) medisch secretaresse met oog voor detail? Ben jij energiek, bevlogen en nieuwsgierig? Heb je zin om aan de slag te gaan in de front- en backoffice van de polikliniek MDL?

Zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging? Tijd om je te leren kennen!

Wat ga je doen?
Als medisch secretaresse ben je het eerste gezicht voor onze patiënten in de frontoffice van de polikliniek MDL. In deze servicegerichte en gastvrije rol begeleid je de patiënten tijdens het spreekuur en verricht je administratieve werkzaamheden. In de backoffice werk je bij het telefonisch afsprakenbureau en/of  administratieve werkzaamheden.

Dit bieden wij

 • Een dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling van 24 uur per week, in eerste instantie voor de periode van een jaar. De functie is ingeschaald in FWG 35 conform Cao Ziekenhuizen.
 • Arbeidextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
  - korting op weekendjes-weg naar keuze;
  - korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets;
  - korting op je sportabonnement;
  - korting op je (zorg) verzekering.

Dit bieden wij
Je hebt het diploma Medisch Secretaresse of Doktersassistent en/of je bent een ervaren medisch secretaresse. Je hebt aantoonbare kennis van Medische Terminologie en verder beschik je over goede computervaardigheden (ervaring met Epic is een pré).
Dit ben jij:

 • je bent een servicegerichte collega die sterk is in administratieve processen;
 • je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent representatief;
 • je bent stressbestendig en maakt je het werkproces snel eigen;
 • je bent accuraat, zelfstandig, flexibel en je toont waar nodig initiatief binnen het team.

Jouw afdeling en collega's
Als medisch secretaresse op de polikliniek MDL werk je samen met een enthousiast team van MDL-artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundig consulenten en medisch secretaresses.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen. We bieden acute, hoogcomplexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. Onderwijs, wetenschap en innovatie spelen daarbij een onmisbare rol. Bij ons vind je bevlogen, ambitieuze medewerkers om steeds weer het verschil te kunnen maken voor onze patiënten. Want in ons werk willen we morgen beter te zijn dan vandaag.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet van der Werff- Terpstra (teamleider polikliniek MDL en endoscopie afdeling) via  058 286 1328. 

De gesprekken vinden plaats op donderdag 5 maart a.s.

Collega’s worden?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!

Error
Error