Vacancies - Medisch Secretaresse afdeling Endoscopie MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Medisch Secretaresse afdeling Endoscopie MCL

Informatie

  • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
  • 24
  • 25-02-2020

Ben jij een ervaren medisch secretaresse met oog voor logistiek? Ben jij energiek, bevlogen en nieuwsgierig? Heb je zin om dagelijks aan de slag te gaan met de coördinatie van het totale endoscopieprogramma? En zie jij de dynamiek die een topklinisch ziekenhuis met zich meebrengt als welkome uitdaging?

Ben je klantvriendelijk, enthousiast en wil je graag in een groot ziekenhuis werken? Tijd om je te leren kennen!

Wat ga je doen?
Als medisch secretaresse op de afdeling Endoscopie ben je samen met jouw collega’s voor de Endoscopie afdeling het eerste gezicht voor onze patiënten. Je bent telefonisch het aanspreekpunt voor onze polikliniek. In deze servicegerichte en gastvrije rol werk je voornamelijk in de front-office. De inhoud van de functie bij de frontoffice bestaat uit ontvangst van patiënten en baliewerkzaamheden, je bent de gastvrouw aan de balie en je ondersteunt op deze manier de medisch specialist bij zijn spreekuren.

Dit bieden wij

  • Uitdaging en ontwikkeling; een nieuwe baan in een ambitieuze werkomgeving met voldoende afwisseling in een fijn, zelfstandig team.
  • Goede arbeidsvoorwaarden; je salaris is conform de cao Ziekenhuizen en is ingedeeld in FWG 35, max €2665. Wij bieden een dienstverband voor minimaal 24 uren per week tot en met oktober 2020.
  • Arbeidsextra’s; daarnaast biedt het MCL 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, denk aan de aanschaf van een e-bike, fiets, tablet, laptop of sportdeelname, waarbij je kunt rekenen op maximaal fiscaal voordeel.

Dit breng je mee
Je hebt aantoonbare kennis van Medische Terminologie en hebt werkervaring als medisch secretaresse, bij voorkeur in een ziekenhuis. Je hebt ervaring met telefonie en beschikt over goede computervaardigheden.
Dit ben jij:

  • je bent een servicegerichte collega die sterk is in administratieve processen, stressbestendig is en het werkproces snel eigen maakt;
  • je bent een goede planner en in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en overzicht te houden bij stressvolle situaties;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent representatief, accuraat, zelfstandig, flexibel en je toont initiatief als het nodig is binnen het team.

Jouw afdeling en collega’s
Als medisch secretaresse op de afdeling Endoscopie werk je in een ambitieuze ziekenhuisomgeving met voldoende afwisseling en complexiteit. Op de afdeling worden scopieën uitgevoerd ten behoeve van de specialismen MDL, Long, Urologie, Chirurgie, faciliterend de poli KNO. Er wordt onderzoek, diagnostiek en behandeling verricht ten behoeve van de poliklinische en klinische patiënten. Er zijn 8 scopie kamers en een rustruimte (REND).

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Van der Werff (teamleider Endoscopie afdeling en polikliniek MDL ) via 058 286 1328.

De gesprekken vinden plaats op maandag  2 maart a.s.

Collega’s worden?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button!

Error
Error