Vacancies - Internist-endocrinoloog MSB MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Internist-endocrinoloog MSB MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 32-40
  • 15-03-2020

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longziekten, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie. Het MSB VCL voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het MCL is een groot en modern ziekenhuis, gelegen in het hart van Friesland en lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is op zoek naar een internist-endocrinoloog  (0,8 – 1 fte).

Profiel:
Wij bieden een dynamische functie in een opleidingsziekenhuis met een uitdagende en plezierige werkomgeving. Na een jaar dienstverband bestaat, bij wederzijdse wens, de mogelijkheid tot toetreding in de maatschap middels een in- en uitverdienregeling.

In het MCL wordt de klinische endocrinologie in de volle breedte bedreven. U zult deel uitmaken van een bevlogen diabetesteam, bestaande uit onder meer diabetesverpleegkundigen, diëtisten, klinisch psychologen, met expertise op o.a. transitie en diabetes en zwangerschap. Er wordt gewerkt met moderne technologie, zoals RT-CGM en sensorgestuurde insulinepompen.
Het MCL is een regionaal centrum (SONCOS level-2) voor de behandeling van schildkliercarcinoom.
Er bestaat een uitstekende samenwerking met het UMCG, waar de hypofysechirurgie wordt verricht. Er bestaat intensieve samenwerking met het centrum voor bariatrische chirurgie op het gebied van patiëntenzorg en research.
Ook onderwijs en opleiding zal onderdeel zijn van uw werk. De maatschap heeft een opleidingserkenning voor de eerste drie jaar van de (voor-)opleiding interne geneeskunde.
De regionale samenwerking tussen zowel de Friese ziekenhuizen als de Friese internisten maatschappen onderling is in verdergaande ontwikkeling met de ambitie om hoge kwaliteit basiszorg en hoogcomplexe zorg te leveren voor de Friese regio.

Meer informatie?
U kunt meer informatie over deze functie inwinnen bij mevrouw dr. H. L. Lutgers (endocrinoloog) via 058-2861892 en dr. M.P. de Boer (nefroloog en voorzitter van de maatschap) via 058-2866926.
Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij uw sollicitatie via onderstaande button.

Error
Error