Vacancies - Ziekenhuisapotheker MCL | Medisch Centrum Leeuwarden
Error

Ziekenhuisapotheker MCL

Informatie

  • Laboratorium / Apotheek / Radiologie
  • 36
  • 15-03-2020

In ons team hebben wij een vacature voor een geregistreerde ziekenhuisapotheker (fulltime).

Profiel ziekenhuisfarmacie
In de ziekenhuisapotheek van het Medisch Centrum Leeuwarden zijn ruim 130 medewerkers, waaronder 7 ziekenhuisapothekers, 3 apothekers en 3 apothekers in opleiding tot ziekenhuisapotheker, dagelijks bezig met het leveren en organiseren van de farmaceutische zorg aan patiënten in het ziekenhuis, verpleeghuizen en de intramurale GGZ-instellingen. De ziekenhuisapotheek werkt nauw samen met de Poliklinische Apotheek Leeuwarden. De apotheker van de poliklinische apotheek is lid van de vakgroep Ziekenhuisfarmacie.

De Ziekenhuisfarmacie heeft erkenningen voor de opleiding tot ziekenhuisapotheker en de opleiding tot klinisch farmacoloog. De Ziekenhuisfarmacie initieert en participeert in wetenschappelijk onderzoek en onderwijs en is GMP-z gecertificeerd. Op het gebied van onderwijs, opleiding en onderzoek is er een nauwe samenwerking met de faculteit Farmacie van de Rijksuniversiteit Groningen.

In verband met het vertrek van één van onze collega’s is een vacature in onze vakgroep ontstaan.
Het belangrijkste aandachtsgebied van onze nieuwe collega is Medicatieveiligheid. Naast de hoofdaandachtsgebieden verdelen de leden van de vakgroep, dus ook onze nieuwe collega, de specialistische therapeutische aandachtsgebieden en zijn zo in hun aandachtsgebied aanspreekpunt voor de specialistische vakgroepen.
Alle leden van de vakgroep nemen deel aan de dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten en aan commissiewerk.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband bij het MCL: het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd van 36 uur per week. De functie is ingeschaald in FWG 80 conform Cao Ziekenhuizen.
  • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Medewerkers van het MCL kunnen gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

Wat vragen we?
In onze enthousiaste en innoverende vakgroep willen we graag samenwerken met een geregistreerde ziekenhuisapotheker. We zoeken een collega met een sterke oriëntatie op de directe patiëntenzorg, die makkelijk contacten legt en onderhoudt met andere zorgverleners, en die het doorontwikkelen van het topklinisch profiel van de vakgroep Ziekenhuisfarmacie van nature herkend als onderdeel van het eigen handelen. Je neemt initiatieven en deelt jouw ideeën met jouw collega’s om samen te komen tot de optimale aanpak van werkzaamheden en projecten.

Contactgegevens en procedure
Denk je dat je binnen ons team dé nieuwe collega kunt zijn, schroom dan niet en bel voor nadere informatie met prof. dr. E.N. van Roon (ziekenhuisapotheker-klinisch farmacoloog) of dr. J.P. Yska (ziekenhuisapotheker) op 058 286 7320.
De eerste gespreksronde wordt gepland in de eerste week van april. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie via onderstaande button.

Error
Error