Vacancies - Internist–oncoloog/chef de clinique MSB VCL MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Internist–oncoloog/chef de clinique MSB VCL MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 16-08-2020

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longziekten, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie. Het MSB VCL voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL).
Het MCL is een groot en modern ziekenhuis, gelegen in het hart van Friesland en lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is wegens toename van werkzaamheden per direct op zoek naar een

internist–oncoloog/chef de clinique (0,6 – 1 fte).

Wij bieden een dynamische functie in een opleidingsziekenhuis met een uitdagende en plezierige werkomgeving en collega’s en de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen de oncologie in de volle breedte van het vak.

Profiel
Wij zijn op zoek naar enthousiaste internist-oncoloog, die breed inzetbaar is voor onze oncologische en algemene internistische zorg binnen Friesland.

Functie
De maatschap Interne Geneeskunde van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) bestaat uit 20 internisten. Naast hun subspecialisatie voeren alle internisten het vak in de volle breedte uit. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor de eerste 4 jaar van de (voor)opleiding interne geneeskunde.

De oncologische zorg is gecentreerd in het multidisciplinaire Oncologisch Centrum Leeuwarden.
Op dit moment bestaat het team uit 4,5 fte internist-oncologen en 3,5 fte hematologen. De internist-oncologen werken in het volledige spectrum van het vak met aanvullende expertise op deelgebieden.
Er bestaat een goede samenwerking met de regionale ziekenhuizen in Friesland, wat heeft geleid tot oprichting van het FROHON (Friese Regio Oncologisch en Hemato-Oncologisch Netwerk) en ONF (Oncologisch Netwerk Friesland).
Er wordt deelgenomen aan meerdere landelijke trials.

Ons aanbod
U komt in dienst bij het MSB VCL, met salariëring volgens AMS. De aanstelling is voor de periode van een jaar.

Informatie
U kunt meer informatie over deze functie inwinnen bij dr. M.B. Polee (internist-oncoloog) via 058 286 6952 en/of mw. dr. E.G.M.de Waal (medisch manager Oncologisch centrum) via 058 286 6692.
Zie www.msbvcl.nl voor informatie over het MSB VCL en www.mcl.nl voor algemene informatie over het ziekenhuis.

Solliciteren
Solliciteren kan via onderstaande button.

Een schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kunt u tot en met 16 augustus 2020 richten aan:

MSB VCL
Postbus 8507
8903 KM Leeuwarden
Of via e-mail: msbvcl-bureau@mcl.nl

Planning
De gesprekken zullen plaatsvinden in week 35 of 36 (24 augustus - 4 september 2020).