Vacancies - Kinderarts (waarnemer) MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Kinderarts (waarnemer) MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 11-08-2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag op korte termijn ervaring wil opdoen in een uitdagende en dynamische werkomgeving.

De vakgroep bestaat uit tien kinderartsen met ieder een subspecialisatie en/of aandachtsgebied. Daarnaast wordt de vakgroep ondersteund door kinderdiabetesverpleegkundigen, diëtisten, kinderfysiotherapeuten en kinderpsychologen. Er is een dekkende dienstbezetting met arts-assistenten kindergeneeskunde.
De klinische zorg is volledig in het MCL Leeuwarden geconcentreerd, poliklinische werkzaamheden worden ook op andere locaties uitgevoerd.
Onze neonatologie-afdeling heeft de officiële erkenning voor post IC/HC. In samenwerking met het Prinses Maxima Centrum verzorgen wij de Shared Care Kinderoncologie.

Naast het begeleiden van co-assistenten, heeft de vakgroep opleidingsbevoegdheid voor de kindergeneeskunde en internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde.
Wij werken nauw samen met arts-assistenten, huisartsen in opleiding en spoedeisende hulp artsen in opleiding. Bovendien is het ook buiten werktijd goed toeven in Friesland, in een prachtige waterrijke omgeving, vlakbij de Waddeneilanden.

Kom onze vakgroep een periode versterken, werkervaring opdoen in een topklinisch ziekenhuis en genieten van dit prachtige stukje Nederland!

Dienstverband
Wij bieden per direct een arbeidsovereenkomst van 0,8 tot 1 FTE voor de duur van tenminste zes maanden.
In 2021 zal er formatie vrijkomen voor een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
De salariëring is conform AMS-richtlijnen.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. P.J. Schriemer (kinderarts, medisch manager), telefoon 058 286 3363 of met dr. C. Snijders (kinderarts, vakgroepvoorzitter), telefoon 058 286 3389. Ook is het profiel van de vakgroep op aanvraag beschikbaar.

Solliciteren
Graag ontvangen wij uw sollicitatie via onderstaande button.
De gesprekken zullen op dinsdagmiddag 18 augustus  a.s. plaatsvinden.