Vacancies - Laborant / verpleegkundige hartkatheterisatie met interventie | Medisch Centrum Leeuwarden

Laborant / verpleegkundige hartkatheterisatie met interventie

Informatie

  • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
  • 32

Sta jij als laborant / verpleegkundige hartkatheterisatie stevig in je schoenen en weet je van aanpakken? Heb jij de ambitie om met hart en ziel bij te dragen aan de hoge kwaliteit van zorg op onze afdeling? Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en gemotiveerd team dat aandacht heeft voor nieuwe technieken en onderzoek?

Maak jij onze zorg beter? Wij zijn op zoek naar een laborant hartkatheterisatie met interventie!

Wat ga je doen?
Je verleent verpleegkundige en technische ondersteuning én assisteert de cardioloog tijdens onderzoeken en behandelingen op de interventiekamer. Wij verrichten ruim 1200 CAG’s, 1700 PCI’s, 200 ICD’s, 250 pacemakers, 80 percutane klepimplantaties en 550 EFO’s per jaar.  Je ondersteunt en begeleidt de patiënt tijdens deze procedures. Daarnaast zorg je voor de deskundigheidsbevordering en de begeleiding van leerlingen. Je draait bereikbaarheidsdiensten.

Dit bieden wij

  • Een vast dienstverband bij het MCL: Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd van minimaal 32 uur per week. Deeltijd werken met een minimum van 24 uur per week is bespreekbaar. In deze functie word je conform Cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 55.
  • Een goede werksfeer: je gaat werken in een team waarin je van harte welkom bent. Het team bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die een prettig werkklimaat hoog in het vaandel hebben staan. Collega’s staan graag voor elkaar klaar en zijn op elkaar ingespeeld. Er is ruimte voor informele activiteiten en feestjes worden gevierd.
  • Werken in een dynamische omgeving: je werkt nauw samen met diverse disciplines, zoals elektrofysiologen, device cardiologen, interventie cardiologen, cardio anesthesisten, facilitair medewerkers, magazijn medewerkers en CCU collega’s.
  • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Medewerkers van het MCL kunnen gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket.

Dit breng je mee
Je hebt een diploma behaald voor hartkatheterisatie laborant of verpleegkundige. Daarnaast beschik je over recente werkervaring op een cardiologische afdeling. Dit ben jij:

  • je kunt goed in teamverband functioneren;
  • je bent in staat kennis aan anderen over te dragen;
  • je hebt een collegiale en flexibele instelling;
  • je bent bereid om, indien nodig, een aanvullend scholingstraject te volgen.

Jouw afdeling en collega’s
Op de afdeling Hartkatheterisatie in het MCL beschikken wij over 4 kamers, waaronder een hybride kamer waar ook multidisciplinair wordt gewerkt. Het team bestaat uit 20 laboranten, 3 laboranten in opleiding, 3 facilitair medewerkers en 2 magazijn medewerkers. Het team is allround in de algemene interventies en devices. Daarnaast is er een specialisatie mogelijk in TAVI en EFO. 30-40% van de patiënten is spoed. We hebben veel aandacht voor research en nieuwe technieken. Tevens worden er arts-assistenten in de B-opleiding cardiologie opgeleid. Kortom, onze afdeling is volop in beweging!

Jouw ziekenhuis
Het MCL is een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen. Wij bieden acute, hoogcomplexe en basiszorg in Friesland door professionals die nieuwsgierig zijn of zorgen dat het anders kan, slimmer kan. Zodat we leren van elkaar én de patiëntenzorg van morgen samen verbeteren.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Myrna Ottenhoff- Engwerda (unithoofd afdeling Hartkatheterisatie) via 058 286 3755. Zie ook www.hartcentrumfriesland.nl.

Solliciteren
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button.
Ook wanneer je nog geen gediplomeerd laborant/verpleegkundige hartkatheterisatie bent nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Opleidingsmogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

Meelopen
Wil je de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen! Hiervoor kun je contact opnemen met bovengenoemde persoon.