Vacancies - Ziekenhuispsychiater MCL | Medisch Centrum Leeuwarden

Ziekenhuispsychiater MCL

Informatie

  • Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk
  • 0+

De afdeling Ziekenhuispsychiatrie breidt uit. Daarom zijn wij op zoek naar een collega die onze ambitieuze vakgroep komt versterken. Hieronder vind je nadere informatie over de vacature én het MCL.

Wat ga je doen?
Als ziekenhuispsychiater lever je (kortdurende) poliklinische en consultatieve psychiatrische diagnostiek en behandeling bij somatisch-psychiatrische comorbiditeit. Wij zijn onder andere goed in zwangerschapspsychiatrie, Parkinson zorg en ECT. Wat kun jij nog toevoegen?
In november 2018  is de Medisch Psychiatrische Unit (MPU) geopend. Een afdeling voor patiënten die met ernstig somatisch-psychiatrische comorbiditeit zijn opgenomen. Op deze afdeling krijgt deze specifieke patiëntengroep gerichte zorg op beide aandachtsgebieden. Als psychiater werk je als medebehandelaar samen met de somatische hoofdbehandelaar.
Wij zijn op zoek naar een psychiater die op creatieve en innovatieve wijze een bijdrage kan leveren aan verdere profilering van ons specialisme binnen en buiten het ziekenhuis. Wil je wetenschappelijk onderzoek verrichten? Ook dat is mogelijk binnen onze vakgroep.

Wij bieden jou
Een vast dienstverband, het aantal uren is in overleg en voor minimaal 24 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialistenregeling (AMS).

Onze vakgroep
De vakgroep wordt gezien als een team met een heldere visie. Door de somatische en de psychiatrische zorg te combineren, kan snel en adequaat gediagnosticeerd worden en de juiste combinatie van behandeling worden ingezet. We werken als vakgroep samen met een team van drie verpleegkundig consulenten, twee medisch secretaresses, een team van MPU-verpleegkundigen en een unithoofd.
Werkend binnen een STZ-Ziekenhuis, zien wij innovatie en opleiding als voorwaarde om de patiëntgerichte zorg verder te optimaliseren. Wij participeren in de AIOS opleiding Psychiatrie. Samen met de vakgroep Medische Psychologie wordt de expertise van beide vakgroepen gebundeld.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de ziekenhuispsychiaters via het secretariaat van het Centrum voor Ziekenhuispsychiatrie te bereiken op 058 286 7400.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button. Wanneer wij uw sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kunt u op korte termijn een reactie ontvangen. Zodra er voldoende kandidaten zijn wordt de vacature gesloten.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Werken in Friesland, dat is zo gek nog niet!