Vacancies - Spoedeisende Hulp (SEH) verpleegkundige | Medisch Centrum Leeuwarden

Spoedeisende Hulp (SEH) verpleegkundige

Informatie

  • Verpleegkundig (specialistisch) / Verzorgend / Helpende / Doktersassistent/Medisch secretaresse
  • 24-36

Doortastend, besluitvaardig, stressbestendig, flexibel, enthousiast, leergierig en betrokken; dat zijn kwaliteiten die wij zoeken in een collega op de Spoedeisende Hulp. Als SEH professional ontwikkel je jezelf voortdurend en werk je zelfstandig, maar ook samen met collega’s aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg.

Ben jij een SEH verpleegkundige die graag komt werken op een nieuwe Spoedeisende hulp in een top klinisch ziekenhuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Jij neemt de volledige verantwoordelijkheid op je om patiënten die acute zorg nodig hebben zo optimaal mogelijk op te vangen. Daarbij zorg je ervoor dat je het overzicht behoudt door goed te observeren, de situatie te analyseren en gegevens over de situatie zo objectief mogelijk te interpreteren.
Naast het opvangen van patiënten verricht je zelfstandig verpleegkundige handelingen en kun je de urgentie zelf bepalen. De complexiteit varieert van minder complex tot zeer complex en kan zelfs levensbedreigend zijn. Dit vereist acuut handelen. De werkzaamheden vergen een behoorlijke fysieke en psychische inspanning.

Dit bieden wij

  • Goede arbeidsvoorwaarden: wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd van 24 tot 36 uur. Je salaris is conform Cao Ziekenhuiszorg en ingeschaald binnen FWG 55 max € 4.111 op basis van 36 uur. Jouw definitieve salaris(trede) wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring.
  • Arbeidsextra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof krijgt iedere medewerker en eigen extra verlof budget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan korting op weekendjes weg naar keuze, korting op een eigen laptop of (elektrische) fiets, korting op je sportabonnement en korting op je (zorg) verzekering.

Dit breng je mee
Je bent in het bezit van bij voorkeur een CZO-diploma Spoedeisende Hulp. Je hebt werkervaring als SEH-verpleegkundige en je bent BIG-geregistreerd. 
Dit ben jij:

  • Je bent accuraat en doortastend in het optreden en samenwerken met artsen en andere disciplines;
  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken;
  • Je bent flexibel en je kan analytisch denken;
  • Je bent enthousiast en communicatief vaardig.

Jouw afdeling en collega’s
Er staat een team van enthousiaste en betrokken collega’s achter en naast je. Het team is professioneel, creatief en gemotiveerd. Het team is volop in ontwikkeling en er is een nauwe samenwerking met SEH-artsen, A(N)IOS en andere zorgprofessionals.
De SEH wordt aangestuurd door een ZE manager en een medisch manager en wordt ondersteund door twee unithoofden. Het team is geschoold in de SBMS-V en de AOP en er wordt gewerkt met het MTS triagesysteem. Onze SEH heeft een regiofunctie met jaarlijks een stijgend aantal spoedpatiënten.
In 2019 zagen wij bijna 26.000 patiënten met nagenoeg alle voorkomende pathologie. Onze splinternieuwe SEH beschikt over 27 kamers, waarvan 4 acute kamers.

Jouw ziekenhuis
Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwsgierige en ambitieuze verpleegkundigen om steeds weer het verschil te kunnen maken voor onze patiënten. Want in ons werk willen we morgen beter zijn dan vandaag. De beste zorg is tenslotte mensenwerk.

Onze missie
Op de SEH van het MCL verlenen wij aantoonbaar topreferente acute spoedeisende zorg, gedurende 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wij doen dit vanuit deskundigheid, betrokkenheid, gedrevenheid. Daarbij werken wij in een multidisciplinair team, waarin de SEH de schakel is in de ketenzorg, zowel intern als extern. Gewerkt wordt vanuit een klantgericht perspectief en we benaderen kwaliteit vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid hebben bij ons hoge prioriteit.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fiona Oost via 058 286 6314 of met Amanda Davenpoort via 058 286 1946 (beide unithoofd SEH).

Solliciteren?
Solliciteer gemakkelijk en snel via onderstaande button!

Meelopen?
Wil je alvast een indruk krijgen van onze afdeling, dan nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken en/of een dag mee te lopen.